Logo Baru Grup Mega Millionaire (^__^)

by - 05:37

Alhamdulillah, akhirnya terhasil satu logo baru untuk grup....ni dah kali ke berapa saya design logo grup sendiri..hahahaha...

gatai nak design sendiri, padahal boleh je tempah....tp entahlah, saya dah byk kali tempah logo, fb cover etc, tapi tak pernah puas hati......bukannya tak cantik..cantik comel lote jer....saya je ngengada lebih kot..muahahahaha..

tapi kan, kalao design sendiri, walaupun tak bape nak semenggah rupanya, tapi kepuasan tu lebih lagi.....tetiba rasa cam, eyhh teror gak aku mendesign..kihkikhikihkih...(naik lif tekan sendiri...siann...hahaha)

makanya, sempena bulan anniversary saya dan husband yg ke-5 dan befday dia yang ke-29, maka dilancarkan logo baru grup bisnes Shaklee saya, yang seramai lebih kurang 800 ahli ini.,.... semoga dengan terkeluar nya logo baru nih, grup kami semakin sukses dalam bisnes yang dah hampir masuk 4 tahun...doakan kejayaan kami yea...hihihi..terima kasih..
untuk anak buah saya, saya sayang kamu semua...we are family...saya doakan kita sama-sama ke puncak lebih tinggi dan sama-sama menegakkan agama Allah....... dengan berniaga.....

6 kelopak bunga, = 6 level grup kami.



You May Also Like

10 comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa