8 November 2017

Happy 6th Birthday Nur Hadfina Auni

Happy 6th Birthday Nur Hadfina Auni

Alhamdulillah, dapat jugak celebrate befday Kakak Onnee. Mama tak mampu nak sediakan majlis befday untuk kakak Onnee tahun nih macam tahun- tahun sebelum ni.

Mama kan tengah bawak adik baby nih ha. Hihihihi.

So, mama & abah just bawak Kakak Onnee & Humayraa celebrate kat McD jer. Sebelum tu, singgah Secret Recipi jap, belikan 2 slices kek untuk Kakak Onnee dan Humayraa.

Itu pon korang dah happy sangat-sangat kan?

Humayraa pun tumpang sekaki celebrate befday dia yang dah lepas berbulan-bulan dah. Apedaaa.

terima kasih sebab jadi anak yang baik. Nasib baik kakak tak mintak nak celebrate kat sekolah macam kawan-kawan kakak yang lain. hihihihi

kalau tak , jenuh lah mama nak kene siapkan goodies bagai.
Adik baby dalam perut nih tak kasi mama kerja kuat. Dia suh tidoq ja, rest katanya hihihi.





Dah kenapa Humayraa pulak terlebih excited nih? Alahai anak mama.

Love both of you till "syurga". Semoga anak-anak mama sentiasa diberkati Allah s.w.t. 
3 comments on "Happy 6th Birthday Nur Hadfina Auni "
  1. selamat ulang tahun kelahiran ye

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday Nur Hadfina Auni.. Semoga sentiasa dalam rahmat Allah.. Aamiin..

    ReplyDelete

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa