Blog Baru Untuk YOUTH® Skin Care

by - 15:11



FULL VIEW blog YOUTH SKIN CARE

Selain ambik tempahan blog, saya juga adalah Pengedar Shaklee yang SAH kat Malaysia ni sejak tahun 2012 lagi.

Oleh sebab Shaklee Malaysia bakal melancarkan produk skin care baru menggantikan skin care sedia ada sebelum ni iaitu NUTRIWHITE dan ENFUSELLE, maka terlahirlah blog khas untuk skin care yang best nih bagi memudahkan customers saya dapatkan info lanjut dengan mudah, senang dan tak serabut. 

YOUTH Skin Care ni adalah produk terbaru yang akan dilancarkan pada 3 Februari 2018 akan datang.

Bagi korang yang tengah mencari-cari skin care yang SELAMAT, NATURAL, ADA UJIAN KLINIKAL, jemput lah singgah beramai-ramai kat blog ni. Yang paling penting, skin care YOUTH ni sangat lah selamat digunakan oleh ibu hamil macam saya, ibu menyusu atau ibu yang tengah berpantang bersalin. 



Semoga korang enjoy kat blog baru saya ni.
Jemput cuci mata. (^__^)


You May Also Like

0 comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa