Skin Analysis

by - 15:13



Event Shaklee BLNC baru ni, ada pameran YOUTH skin care. At the same time, ada juga buat skin analysis untuk cek apa masalah kulit kita. Tak kena bayar pun. Limit untuk 70 orang terawal. Pat pat siku lipat, siapa cepat dia dapat.

So, we olls buat skin analysis ni dan dapatkan consultation daripada pakar nutrisi.

Korang pernah buat tak skin analysis?


Skin tak banyak masalah sangat, cuma kene ambik perhatian dan start jaga properly dari sekarang.

(+) Wrinkles pun dah start ada. Ye lah, dah umur 36 kan.
(+) Kelembapan kulit, OK. Cuma ada dry skin kat area T-Zon & U-zon.
(+) Keanjalan kulit, OK. kalau nak lebih anjal, menten ambik kolagen.
(+) Tona kulit kurang sekata, kene teruskan ambik vitamin C.
(+) Pigmentation - masih di paras OK. tak banyak jeragat, cuma tetap kene jaga kesihatan kulit sebab ada tanda-tanda nak terjadi jeragat katanya. Tapi kat lapisan kulit belah-belah dalam.
.
Usia kulit - 34 tahun, muda 2 tahun dari usia sebenar. Good news for me sebab ada orang usia kulitnya lebih tua dari usia sebenar.

Kalau saya buat program kecantikan lebih kurang macam event YOUTH ni satu hari nanti, korang nak join tak? (^__^)


You May Also Like

1 comments

Tegurlah, Bukan Menghukum . Sayangilah, Bukan Menfitnah
Maafkanlah, Bukan Membenci . Mudahkanlah, Bukan Menyusah
Jadi, Saling Ingat Memperingatilah . Kerana Kita Mudah Lupa & Alpa