TEMPAH BLOG

Hi, Assalamualaikum!

Untuk tempahan blog ni, senang jer nak berurusan dengan aku. Dan harap korang yang nak tempah blog dengan aku juga, faham betul-betul apa jer servis yang aku sediakan SEBELUM BUAT KEPUTUSAN UNTUK TERUSKAN TEMPAHAN korang.

Blog yang aku boleh buatkan untuk korang adalah design yang SIMPLE, 'NO' KERAWANG bagai, 'NO' COLORFUL. 'NO' HEADER berDESIGN dan aku lebih suka syorkan pada korang beli tempalate blogspot daripada 3rd party atau boleh pilih template yang sedia ada dari koleksi aku sendiri (ada caj asing untuk template).

Tugas aku, cuma INSTALL TEMPLATE & BUAT ARRANGGEMENT mengikut kesesuaian tema blog yang korang nak.

jom sembang-sembang;

WHATSAPP +6011-1051 1606


TERMA & SYARAT TEMPAHAN BLOG , klik SINI 
NAK TENGOK HASIL KERJA , klik PORTFOLIO

PILIH TEMPLATE, klik SINI (nanti aku update ye. ngeee)




0 Comments