TERMA & SYARAT TEMPAH BLOG

TERMA & SYARAT TEMPAH BLOG DENGAN MASHITAHMAMAT


  • aku buat untuk pengguna BLOGGER/BLOGSPOT.COM sahaja.
  • kerja edit/buat blog akan bermula SELEPAS BAYARAN DITERIMA
  • aku hanya INSTALL TEMPLATE & BUAT ARRANGEMENT BLOG sahaja. TIDAK TERMASUK kerja-kerja design HEADER, WATERMARK, LOGO dan yang sama dengannya.
  • perlukan KERJASAMA PENUH dari korang supaya proses buat blog berjalan dengan lancar.
  • aku perlukan EMEL & PASSWORD korang. JANGAN TAKUT NAK KASI tau, aku jujur dan amanah. (ada ke orang baik puji dia baik. wakakakaka)
  • aku juga perlukan ID, EMEL & PASSWORD media sosial korang terutamanya akaun INSTAGRAM (jika ada). FACEBOOK, PINTEREST, TWITTER atau YOU TUBE, aku hanya perlukan URL korang jer.
  • Selepas semua dah siap, aku akan mintak kepastian korang samada puas hati atau tidak dengan hasil kerja aku. Bila korang dah 'ANGGUK KEPALA' tanda semua OK, aku akan serahkan sepenuhnya pada korang. Selepas itu, kalau ada nak tambah/edit, aku bagi 2x servis lagi dalam tempoh 3 bulan sahaja selepas tarikh yang aku dah pass blog ni kat korang. Ermm, boleh faham tak? Hihihihi.
  • Syarat paling penting : BLOGGER/newBLOGGER yang SERIUS sahaja dan TAK CEREWET. Muahahaha.
  • sekali lagi aku tekankan kat sini, AKU HANYA BUAT DESIGN YANG SIMPLE sahaja sesuai dengan kos upah yang aku caj serendah RM50. So, kalau korang nak design yang kebabooom lagi deboom, better korang cari GRAPHIC DESIGNER yang pro. (^__^)
p/s : terma & syarat ni akan ada perubahan dari semasa ke semasa bergantung kepada keadaan. jangan marah naaa.

CARA TEMPAH , klik SINI 
NAK TENGOK HASIL KERJA , klik PORTFOLIO
PILIH TEMPLATE, klik SINI (nanti aku update ye. ngeee)

  • Share: